EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERELEKTROLYTTEN

f.v: Heidi Lie, Davia Olsen, Monica Brendlien, Ida Thorendahl, Liv Synnøve Aurland, Kristine Jensen Wendt, Janne Frogner og Karoline Nystrøm

MIE-nettverket er lansert

I går var Elektroforeningen med på en viktig workshop i forbindelse med lanseringen av MIE-nettverket – Mangfold i Elektrobransjen. Dette initiativet har som mål å styrke mangfoldet og skape en mer inkluderende og bærekraftig fremtid i elektrobransjen.

Workshopen samlet flere engasjerte ildsjeler fra hele landet for å dele erfaringer og diskutere hvordan vi sammen kan skape en mer mangfoldig bransje. Loveleen Rihel Brenna holdt et inspirerende foredrag om verdien av mangfold og hvordan det bidrar til positiv endring. Vi fikk også diskutert nettverkets formål og konkrete tiltak som skal bidra til å gjøre bransjen til et mer attraktivt sted for alle.

Frank Jaegtnes, vår egen administrerende direktør, er styreleder for MIE-nettverket. Elektroforeningen er stolte gullpartnere og ser frem til å være med på å drive dette viktige arbeidet fremover.

Tusen takk til alle som engasjerer seg for en mer mangfoldig bransje. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Hva er MIE-nettverket?

MIE er et nettverk som skal bidra til økt mangfold i elektrobransjen med mål om å skape en mer robust bransje. Målet er å gjøre bransjen mer attraktiv for et bredt spekter av mennesker ved å synliggjøre rollemodeller, skape samhold og inspirere, med aktiviteter som løfter mangfold på en bredere måte enn bare kjønnsbalanse.

MIE-nettverket har som mål å støtte og sikre kontinuitet for eksisterende initiativer og motiverer til nye initiativer som fremmer mangfold i bransjen. Dette inkluderer støtte og kontinuitet i for eksempel økonomi, ressurser, synlighet og samarbeid.

Nettverket er bygget på et bredt og godt samarbeid mellom alle aktørene i bransjen og med fokus på å skape positive tiltak over hele landet.

Hvorfor er mangfold viktig?

Elektrobransjen spiller en avgjørende rolle i det grønne skiftet, og med økt mangfold bygger vi en sterkere bransje.

Mangfoldet er summen av de synlige og usynlige forskjeller blant mennesker. Alle utgjør vi et mangfold, men når variasjonen øker, møter vi utfordringer knyttet til kunnskap, holdninger, språk, strukturer og systemer.

Du kan lese mer om MIE-nettverket og hvordan du kan engasjere deg på nettsiden: https://www.mienettverket.no/

Bilder fra lanseringen:

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing